“Schande”

Geachte redactie,

Na het lezen van het ingezonden stuk van 17 januari 2023 van Stichting Dierenhulp kon ik het niet laten. Ik moest met een reactie komen. Ik zie het absoluut niet gebeuren, dat de buurman die een hekel zou hebben aan de hond van zijn buren, deze uit de tuin plukt en inlevert. Dit is onvoorstelbaar.

Ik fiets graag en wordt bijna iedere keer weer door honden achterna gezeten op straat. Levensgevaarlijke situaties voor het dier en voor mij. Er zijn plaatsen waar ik niet eens meer kom. Mijn animo om te fietsen is mede daardoor behoorlijk gedaald. Mijn conditie gaat achteruit en ik voel me minder gezond. Ik begrijp Stichting Dierenhulp niet. Ik heb honden zien creperen op straat na een ongeluk. Sommige beelden vergeet ik nooit meer. Als de baas van de hond of honden deze niet op zijn erf kan of wil houden, dan is het beter het dier aan een andere baas te helpen of een schone leefbare opvangplek te geven, totdat deze op een zachtaardige wijze heen geholpen kan worden, anders staat het dier een afschuwelijke dood te wachten op straat. Dat is schande.

Russel Martis
Curaçao

Tags: geen tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *